Precis rätt storlek för vår marknad

Med utgångspunkt från Göteborg har vi på Bergman & Höök skapat en stark lokal förankring i Västsverige sedan starten 1992. Under denna tid finns det få saker som vi inte har utfört, vilket har gett oss en unik bredd, kunskap och erfarenhet av nybyggnation, ombyggnation och renovering, där vi tar ett helhetsansvar genom hela processen.

Idag omsätter vi cirka 700 miljoner och har cirka 45 medarbetare fördelat på 34 tjänstemän och 11 hantverkare. Vi kan vår marknad, vårt område, känner våra kunder och vet hur man bygger tids- och kostnadseffektivt med god kvalitet.

2022 har vi precis rätt storlek för vår marknad. Det innebär att vi nu konsoliderar oss för att kunna vara din trygga partner som levererar med själ och hjärta i rätt tid, till rätt pris, med rätt kvalitet. Vi vill samtidigt tacka våra medarbetare och alla våra beställare för ert förtroende. Det är tack vare er som vi har hittat den perfekta formen på vårt bolag så att vi nu kan lägga energi på att leverera ännu bättre lösningar med ännu högre kvalitet än tidigare. Välkommen till oss på Bergman & Höök med ditt nästa projekt! Vi är den mest hängivna byggaren.

Vad vi gör

Produktionen består av allt från serviceuppdrag till större ombyggnader och nyproduktion av t.ex. hotell, kontor, industri och bostöder m.m. Alla entreprenadformer förekommer, allt från totalentreprenader där vi medverkar i tidigt skede till generalentreprenader och delade entreprenader. Med vår långa och gedigna erfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att hitta de rätta lösningarna och därmed optimera ekonomin och kvaliteten i projekten. Vi säkrar kvaliteten genom att vara ISO-certifierade 9001, 14001 och  45001.