Hallå där!

Bergman & Höök har länge haft en dynamisk tillväxt. Tack vare lyckosamma nyförvärv och låg personalomsättning är vi 2022 i precis rätt storlek för vår marknad. Läs vad några av våra medarbetare tycker om att jobba hos oss.

Johan Lidström arbetar som platschef på Bergman & Höök sedan februari 2020.
– Det var en rekryterare som blev ingången till Bergman & Höök och efter att ha träffat Mattias Klysing bestämde jag mig för att börja här. Företaget är lagom stort med korta beslutsvägar. Just nu färdigställer vi renoveringen av 20 lägenheter i Lunden för Västerstaden samtidigt som vi uppför åtta radhus i Pixbo åt Wallenstam. Det är verkligen utvecklande att få jobba som platschef eftersom man är ansvarig för projekten i sin helhet, allt från byggteknik till arbetsmiljö och ekonomi. Att samtidigt få arbeta med människor och att se ett tydligt resultat av vad jag har gjort är väldigt roligt.

Emilia Bolander är arbetsledare på Bergman & Höök sedan två år tillbaka.
– Jag trivs väldigt bra på Bergman & Höök och sökte mig hit efter att en tidigare kollega på AF Bygg som hade börjat här, tipsade mig om tjänsten. Det jag uppskattar är att det är högt i tak och att sammanhållningen är så bra bland kollegorna. Nu arbetar jag med slutförandet av projektet Flatås Alléer som ska stå klart under hösten 2022 samt ett relativt nytt projekt där vi uppför 66 nya hyreslägenheter åt Framtiden Byggutveckling i Gamlestaden. Jobbet är både omväxlande och utvecklande.

Toni Lundstedt började på Bergman & Höök i mars 1994. 
– Varför jag har varit här så länge beror på att Bergman & Höök har varit så duktiga på att hålla mig med jobb trots alla konjunktursvängningar. Men också på att vi har ett väldigt bra arbetsklimat med en familjär känsla där vi har nära till varandra. Nu arbetar jag som platschef för Lindens Park i Kungsbacka där jag kommer ha fullt upp till 2025. Det är alltid väldigt tillfredställande att få vara med från start till mål och se resultatet av vad man har varit med och åstadkommit.

Patrik Zahn är arbetsledare på Bergman & Höök sedan januari 2020.
– Min tid på Bergman & Höök började som inhyrd snickare. Efter 4 år fick jag chansen att börja jobba som arbetsledare och det har jag gjort i 2,5 år nu. Det är ett trivsamt företag, jobben är roliga och jag har bra arbetskamrater. Jag får arbeta med stora projekt även om vi är ett litet företag med alla dess fördelar. Sedan tre veckor tillbaka jobbar jag i Pixbo med att bygga åtta radhus som ska stå klara om ett år. Det är väldigt stimulerande. Jag gillar att se när saker tar form, ju snabbare desto bättre.