Bergman & Höök fortsätter lagbygget

Felicia Selle är kalkylator på Bergman & Höök sedan augusti 2023. Som vårt senaste nytillskott berättar hon om hur hon upplever sin nya arbetsplats och hur det är att vara en i teamet.

– När jag träffade vår VD Mattias Klysing för första gången märkte jag att han drivs av ett ledarskap med starka kopplingar till lagidrott. Han är handbollstränare och som gammal spelare, så kände jag att vi talade samma språk direkt. När jag hade börjat min anställning upptäckte jag att många av mina medarbetare har ett engagemang som lagtränare på sin fritid. Detta bidrar i sin tur till att det finns en väldigt stark teamkänsla på Bergman & Höök där alla verkligen brinner för att leverera en bra slutprodukt. Här är det samarbete med alla parter från dag ett som gäller.

Ska jag jämföra med mitt tidigare arbete som kalkylator på en större byggkoncern, får jag vara mycket mer delaktig i projekten här. Tack vare att organisationen är mycket plattare på Bergman & Höök, råder en prestigelöshet som får mig att växa, känna ansvar och motivation. Att vara delaktig i hela processen från att räkna fram ett anbud till att konkretisera varje byggprojekt är oerhört tillfredställande. Jag lär mig hela tiden nya saker samtidigt som jobbet blir mycket mer stimulerande. Det är lätt att bli en hängiven lagspelare när alla jobbar mot samma mål.